LALANG UNGU

ruang ekspresi sepotong hati

March 26, 2017
by mechtadeera
28 Comments

Wedang Apel – Sereh

Sore wingi aku mbukak-bukak maneh tulisan-tulisan lawas nang blog ┬áiki, jebule wis suwe nemen aku ora nulis nganggo basa Jawa. Lhah, jare karep nguri-uri basa Jawa..lha kok durung bisa ajeg nulis nganggo basa ibuku iki, sanajan mung sewulan pisan..apa maneh … Continue reading