LALANG UNGU

ruang ekspresi sepotong hati

March 12, 2020
by mechtadeera
60 Comments

3 Jenis Minuman Herbal yang Nikmat Berkhasiat

Hai Sahabat Lalang Ungu, apa kabar? Semoga senantiasa sehat dan bahagia ya… Sahabat, dalam tulisanku kali ini aku akan menuliskan tentang 3 jenis minuman herbal yang nikmat berkhasiat. Wah, tumben-tumbenan nih nulis tentang minuman sehat, apakah latah karena banyak yang sedang membahas pencegahan … Continue reading

March 26, 2017
by mechtadeera
28 Comments

Wedang Apel – Sereh

Sore wingi aku mbukak-bukak maneh tulisan-tulisan lawas nang blog  iki, jebule wis suwe nemen aku ora nulis nganggo basa Jawa. Lhah, jare karep nguri-uri basa Jawa..lha kok durung bisa ajeg nulis nganggo basa ibuku iki, sanajan mung sewulan pisan..apa maneh … Continue reading